Uitlaatservice

Wanneer u overdag geen tijd heeft of niet in de gelegenheid bent om uw hond uit te laten, kan u ervoor kiezen om dit door een uitlaatservice te laten doen. 


 

In een groep

Indien uw hond het gezellig vindt om met andere honden te spelen, kan u ervoor kiezen om hem/haar mee te laten gaan in een groep. Om hiervoor in aanmerking te komen moet  uw hond sociaal zijn en goed luisteren naar de begeleider. Vanaf 10.30 worden de honden opgehaald om samen naar het bos of een park te gaan. Daar krijgen de honden de gelegenheid om hun behoefte te doen en met elkaar te spelen. Voor 14.00 wordt uw hond weer thuisgebracht. De wandeling duurt 45 minuten tot een uur. Wanneer er door omstandigheden minder dan 3 honden mee gaan met de groep, is het mogelijk dat de wandeling ingekort wordt.

 

 

Individueel

Wanneer uw hond het niet zo leuk vindt om met andere honden te spelen, te oud, te jong, wagenziek is, of om wat voor reden dan ook niet mee wil/kan met een groep, dan biedt Hondenzorg u de mogelijkheid om uw hond individueel uit te laten. Dit uitlaten gebeurd voornamelijk bij u in de wijk. Uw hond loopt aangelijnd, samen met de begeleider een rondje van ongeveer 20 minuten en wordt daarna weer thuisgebracht.

Mits vooraf besproken, kan uw hond na de wandeling gevoerd worden.

 

 

Incidenteel

Honden die al bij Hondenzorg in het klantenbestand staan en binnen de regio wonen, kunnen gebruik maken van de incidentele uitlaatservice. Wanneer u onverwacht uw hond niet uit kan laten, kan u contact met Hondenzorg opnemen. Wanneer u dit verzoek op het laatste moment doorbelt, kan het zijn dat ik ook niet meer in de gelegenheid ben om die dag uw hond uit te laten, dus wees wel tijdig met uw verzoek.

 

 

Regio

Om ervoor te zorgen dat de honden niet te lang onderweg zijn, is de regio waarin Hondenzorg de honden ophaalt beperkt.

De groepsuitlaatservice is beschikbaar in Emmeloord, Marknesse en Vollenhove. 

Individuele uitlaatservice is mogelijk in Vollenhove, St. Jansklooster, Kraggenburg, Marknesse, Luttelgeest, Ens en Emmeloord

Wanneer uw woonplaats er niet bij staat kan u altijd informeren naar de mogelijkheden.

 

Halsband + riem

Bij het uitlaten van de groep maak ik gebruik van eigen halsbanden en riemen. Het is om deze reden niet nodig om deze klaar te leggen wanneer ik de hond op kom halen.