Uitlaatservice

Wanneer u overdag geen tijd heeft om uw hond uit te laten, kan u ervoor kiezen om dit door een uitlaatservice te laten doen. 

U hond wordt voor de lunch opgehaald en in de middag weer thuisgebracht.
 

In een groep

Indien uw hond het gezellig vindt om met andere honden te spelen, kan u ervoor kiezen om hem/haar mee te laten gaan in een groep. De hond wordt bij u thuis opgehaald en gaat samen met de andere honden naar het speelveld of naar een park in de regio. Daar krijgen de honden de gelegenheid om hun behoefte te doen en met elkaar te spelen. Na afloop wordt uw hond weer thuisgebracht.

 

 

Individueel

Wanneer uw hond het niet zo leuk vindt om met andere honden te spelen, te oud, te jong, wagenziek is, of om wat voor reden dan ook niet mee wil/kan met een groep, dan biedt Hondenzorg u de mogelijkheid om uw hond individueel uit te laten. Dit uitlaten gebeurd voornamelijk bij een park of grasveld bij u in de buurt. Uw hond loopt samen met de begeleider een rondje en wordt daarna weer thuisgebracht.

 

 

Incidenteel

Honden die al bij ons in het klantenbestand staan en binnen de regio wonen, kunnen gebruik maken van de incidentele uitlaatservice. Wanneer u onverwacht uw hond niet uit kan laten, kan u contact met Hondenzorg opnemen, zodat wij dit voor u kunnen doen. Wanneer u dit verzoek op het laatste moment doorbelt, kan het zijn dat wij ook niet meer in de gelegenheid zijn om die dag uw hond uit te laten, dus wees wel tijdig met uw verzoek.

 

 

Regio

Om ervoor te zorgen dat de honden niet te lang onderweg zijn, is de regio waarin Hondenzorg Flevoland de honden ophaalt beperkt.

De uitlaatservice is beschikbaar in Bant, Bantega, Emmeloord, Kuinre, Luttelgeest en Marknesse. Wanneer uw woonplaats er niet bij staat kan u altijd informeren naar de mogelijkheden.

 

 

Halsband + riem

Bij de uitlaatservice maken wij gebruik van eigen halsbanden en riemen. Het is om deze reden niet nodig om deze klaar te leggen wanneer wij de hond op komen halen.