Plaatsing


Nadat u telefonisch kenbaar gemaakt heeft gebruik te willen maken van de service van Hondenzorg Flevoland, wordt overlegd of uw hond voldoende sociaal ontwikkeld is om in een groep te verblijven. Verder bespreken wij het één en ander over (het karakter, de leeftijd en het ras van) uw hond. Als er nog plaats is in de desbetreffende periode/groep, wordt er een kennismakingsgesprek ingepland. Voor de uitlaatservice is dat bij u thuis, voor de opvang is dat bij Hondenzorg, zodat u meteen kunt kijken waar uw hond verblijft.


Tijdens het verblijf bij Hondenzorg Flevoland dient de jaarlijkse vaccinatie nog niet verlopen te zijn. Tevens moet uw hond behandeld zijn tegen vlooien en wormen. Er wordt verwacht dat uw hond al heeft gegeten en uit is geweest, voordat deze door mij wordt opgehaald of door u wordt gebracht. Indien dit niet het geval is dient u dit duidelijk kenbaar te maken.


Uw hond kan gebracht en gehaald worden op een onderling afgesproken dag en tijdstip, er worden geen vaste haal- en breng tijdstippen gehanteerd.


Parkeren kan op de parkeerplaats rechts van de oprit. Gelieve uw hond aangelijnd mee te nemen.