Pension en Dagopvang

Helaas is i.v.m. privé omstandigheden het pension en de dagopvang (tijdelijk) gesloten.


Wanneer u een aantal dagen of weken niet voor uw viervoeter kan zorgen, biedt Hondenzorg Flevoland de mogelijkheid om deze zorg tijdelijk van u over te nemen.

Ook is er de mogelijkheid om uw hond alleen overdag hier te plaatsen, wanneer u naar uw werk bent of een dagje erop uit gaat. Dagopvang is van 7.00 tot 18.00 uur.


Uw hond verblijft in het chalet naast de woning, samen met de andere (dagopvang-)honden. Uw hond krijgt daar zijn/haar eigen mand met daarin een dekbed.

Indien uw hond thuis gewend is om in een bench te slapen, bieden wij uw hond natuurlijk ook hier de mogelijkheid om van een bench gebruik te maken.


Uw hond mag bij droog weer de hele dag buiten spelen op onze speelweide, die volledig omheind is.

De pensionhonden worden twee keer per dag gevoerd. Jonge honden en grote rassen voeren wij bij voorkeur drie keer per dag. Zelf voeren wij Royal Canin Croc. Is uw hond een moeilijke eter of reageert hij/zij slecht op andere voeding, dan adviseer ik om eigen voer mee te geven. 


Wanneer u uw hond hier plaatst, hoeft u alleen de riem en het inentingsboekje mee te nemen. Manden, dekens en voerbakken zijn er voldoende. Eigen spullen mogen (op eigen risico) meegegeven worden. Wij verwachten van u dat uw hond al uitgelaten en gevoerd is, voordat u uw hond hier brengt.


De prijs voor pensionhonden is inclusief voer en lekkernijen.